Categories
Експериметни

Нови производи во нашата работилница

Како продолжување на нашите активности започнуваме со изработка на природни сапуни. Се реализраше работилница со учениците од 9 одделение на која тие ги научија основните состојки на сапунот како и процедурата за негова изработка.

На оваа работилница се изработија сапуни со природни состојки – кокосово масло и етерични масла од портокал и лаванда. Погледнете ги нашите најнови производи.