Categories
Активности

Изработка на мобилна апликација

Денес работевме на тоа како се креираат мобилни апликации. После разгледување на неколку сајтови се одлучивме за https://appsgeyser.com кој овозможува креирање на мобилни апликации без програмирање.

Апликацијата која ја изработивме е само почетна и и е потребно усовршување. Доколку сакате да ја видите можете да ја преземете и да ја инсталирате преку следникот QR код.